• Investeert voortdurend in kennis
  • Pro-activiteit
  • Een persoonlijke service
  • Pragmatisch & Dynamisch
  • Uw boekhouding online

Interesse?

Contacteer ons vrijblijvend via onze contact- pagina of telefonisch via 055/30.14.41 

Algemene boekhouding

Algemene boekhouding

Algemene boekhouding: Boekhouder Gent en Oudenaarde

Heeft u zelf veel tijd en geduld en krijgt u geen hoofdpijn van cijfers en regels, dan kan u uw boekhouding zelf doen. Besteedt u uw tijd liever aan de zaken waar u zelf goed in bent en het verder uitbouwen van uw eigen zaak of onderneming, dan is het beheer van uw boekhouding in goede handen bij uw boekhouder.

Het voeren van een algemene boekhouding is verplicht bij wet en beoogt een getrouw beeld te geven van de financiële situatie en de rendabiliteit van uw onderneming. Bij de algemene boekhouding wordt een jaarrekening opgesteld die een idee geeft van het vermogen van de onderneming en van het resultaat. Ze is voornamelijk gericht naar externe gebruikers (aandeelhouders, banken of kredietverstrekkers, klanten en leveranciers,...).

Onze dienstverlening, als boekhoudkantoor te Gent en Oudenaarde, richt zich hoofdzakelijk op het voeren van uw boekhouding en het vervullen van uw fiscale verplichtingen. Dit kan zowel bij ons op kantoor, als ter plaatse bij de klant met een eigen boekhoudpakket. Hierbij kunt u als klant steeds rekenen op een tussentijdse rapportering van uw boekhouding, winstberekeningen en fiscale optimalisatie (per kwartaal/per maand), om u als ondernemer toe te laten pro-actief de juiste beslissingen te nemen voor uw zaak.

Wenst u meer informatie, contacteer ons dan vrijblijvend.

Wilt u op de hoogte blijven van de recentste updates rond algemene boekhouding, neem dan regelmatig een kijkje op onze nieuwspagina.