Algemene Boekhouding

Lees meer

Startersbegeleiding

Lees meer

Managementadvies

Lees meer

Juridische ondersteuning

Lees meer

Waarom Certifisc als boekhouder kiezen?

Voortdurend investeren in kennis van elke medewerker

Pro activiteit: wij houden u op de hoogte en niet omgekeerd

Persoonlijke service: een medewerker volgt consistent uw dossier op

Een pragmatische en dynamische cultuur

Digitalisering van de verwerking van uw boekhouding

Meer over waarden & visie

BE 0632.712.291
Certifisc BV is lid bij

Wie helpen we?

  • Starters
  • Vrije Beroepen
  • KMO
  • Verenigingen

Nieuws

Wordt de NEDC-waarde gebruikt voor de berekening van het voordeel van alle aard en de fiscale aftrekbaarheid vanaf 1 januari 2021?

Gepost op 9 juli 2020

Sinds september 2018 ondergaan alle nieuwe auto’s een strengere CO2-test, namelijk de WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Deze vervangt de oude NEDC -methode (New European Driving Cycle) en leidt vaak tot een hoger CO-uitstootgehalte. De fiscus heeft echter besloten dat de NEDC-waarde nog steeds zal meespelen in de berekening van het voordeel van alle aard en de fiscale aftrekbaarheid vanaf 1 januari 2021. Wat is de WLTP? De fiscale...

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

U zoekt een boekhouder in Gent of Oudenaarde? Dan bent u bij Certifisc aan het juiste adres. Wij ontvangen u graag op ons kantoor in Gent en Oudenaarde.  Ons boekhoudkantoor in Gent vindt u in Zwijnaarde, ons boekhoudkantoor in Oudenaarde vindt u aan de scheldekant. U kan bij ons terecht voor startersbegeleidingmanagementadvies en juridische ondersteuning. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid aan uw boekhouding online te voeren.