• Investeert voortdurend in kennis
  • Pro-activiteit
  • Een persoonlijke service
  • Pragmatisch & Dynamisch
  • Uw boekhouding online

FAQ

In principe niet. Een computer met scanner en/of smartphone is het enige dat u nodig heeft om facturen door te sturen. 

Online boekhouden is de ideale oplossing voor elke ondernemer die niet wil wachten op statische of wekelijkse rapport updates. Online boekhouden biedt u, als ondernemer, de mogelijkheid om steeds een zicht te hebben op de real-time cijfers. Op basis hiervan kan u uw zaak sturen en bijsturen wanneer en waar u wilt. Online boekhouden maakt het mogelijk u te focussen op uw kerntaken en de groei van uw onderneming.

Ons digitaal platform is volledig web gebaseerd.  Dat betekent dat u enkel een computer of tablet met een internetverbinding nodig hebt, zonder zich zorgen te hoeven maken over back-ups, veiligheid, archieven, ... 

Wij garanderen u dat we beroep doen op de beste beschikbare technieken om online werken te beveiligen. Daarnaast raden wij u aan om zelf ook veiligheidsmaatregelen te nemen (virusscanner, een goed paswoord, geen gebruik maken van openbare computers, etc.). Als we beiden de nodige stappen zetten om de juiste beveiliging te voorzien, is deze manier van samenwerken even veilig als uw online bankieren.

Een eerste advies is steeds gratis, aarzel dus niet om ons te contacteren als u hierover meer informatie wil. We bekijken samen de mogelijkheden.