Boekhouder in Gent? Wij helpen u graag!

Certifisc groeit met en dankzij haar trouwe klanten. Om een betere bereikbaarheid en toegankelijkheid voor ons cliënteel te garanderen en de dienstverlening te optimaliseren, werd een tweede boekhoudkantoor geopend in Gent (Zwijnaarde). Bij ons dynamisch boekhoudkantoor staan ondernemers, starters, vrije beroepers en bedrijfsleiders steeds centraal.

 

Net zoals in ons kantoor te Oudenaarde richt het kantoor in Gent zich voornamelijk op het vervullen van uw fiscale verplichtingen en het voeren van uw boekhouding. Dit kan bij de klant aan de hand van een eigen boekhoudpakket of bij ons op kantoor. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor startersbegeleiding, managementadvies, juridische ondersteuning en de digitalisering van uw boekhouding.

 

Het nieuwe kantoor te Gent is perfect bereikbaar, vlakbij de E40 en E17, in Gent (Zwijnaarde).


  • Vanuit Brugge: Volg E40 tot de afrit Sint-Denijs-Westrem, richting Expo Gent (B402). Volg vervolgens de Buitenring Zwijnaarde (R4) tot de tweede afrit en volg de Grotesteenweg-Noord (N60) richting Zwijnaarde. Het Certifisc-kantoor bevindt zich op Grotesteenweg-Noord 11
  • Vanuit Kortrijk: Volg E17 tot de afrit De Pinte en volg de Nieuwe Steenweg (N60). Het Certifisc-kantoor bevindt zich op Grotesteenweg-Noord 11.
  • Vanuit Brussel: Volg E40 tot de afrit Merelbeke. Volg vervolgens de Buitenring Zwijnaarde (R4) en volg tot de afrit Grotesteenweg-Noord (N60) richting Zwijnaarde. Het Certifisc-kantoor bevindt zich op Grotesteenweg-Noord 11.

Certifisc Gent

Grotesteenweg-Noord 11
9052 Gent (Zwijnaarde)
T 09 221 14 41

gent@certifisc.be

maandag - donderdag:
8u30 - 12u30 / 13u30 - 17u30
vrijdag:
8u30 - 12u30 / 13u30 - 16u
en op afspraak

Contacteer ons voor al uw vragen