• Investeert voortdurend in kennis
  • Pro-activiteit
  • Een persoonlijke service
  • Pragmatisch & Dynamisch
  • Uw boekhouding online

Interesse?

Contacteer ons vrijblijvend via onze contact- pagina of telefonisch via 055/30.14.41 

WANTED Senior auditor/bedrijfsrevisor

Gepost op 12 oktober 2019 in Vacatures

Om ons team te versterken zoeken we een intelligente fact checker. Een senior auditor/bedrijfsrevisor die zich voortdurend afvraagt of alles loopt zoals het hoort, en of er ruimte is voor optimalisatie. Die operationele zwakheden en financiële en boekhoudkundige risico's opspoort. Die aanbevelingen doet over organisatie, procedures, risico's en rentabiliteit. En vervolgens alle bevindingen in een professioneel rapport giet dat als leidraad dient voor ons en onze klanten.

We zijn daarbij ontzettend nieuwsgierig naar de man of vrouw achter onze nieuwe collega. Ben je surfer, voetbalster? Shopaholic? Hou je van reizen? Kinderen? Huisdieren? Loop je volgend jaar een marathon? Hoeveel keer las je jouw lievelingsboek al? Kom langs en vertel ons jouw verhaal. We zijn erg benieuwd!

Wat wij zoeken:
- Je bezit een diploma TEW of handelswetenschappen. Een IBR-titel is een pluspunt, maar geen vereiste.
- Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie binnen een accounts- of boekhoudkantoor of de bedrijfswereld.
- Je bent resultaatgericht, neemt en geeft verantwoordelijkheid, communiceert effectief, bevordert samenwerking en stimuleert verbetering.
- Je kan een team aansturen. Je enthousiasmeert, inspireert en hakt in overleg knopen door.
- Je bent een bruggenbouwer, dynamisch en gedreven.
- Vanuit een helikopterview kan je ook andere invalshoeken zien en belichten.
- Je leert graag bij via interne of externe bijscholingen.
 - English? Francais? No problem, monsieur et madame.

Wat houdt je nieuwe job in?
- Je creëert inzicht in de business van onze klanten en zet daarvoor de nodige analyses en rapporteringen op.
- Je ondersteunt onze klanten met adviezen en zorgt ervoor dat zij dankzij jouw inzichten en ervaringen hun business verder kunnen uitbouwen.
- Je biedt begeleiding aan onze klanten in het kader van diverse wettelijke opdrachten (ontbindingen en vereffeningen, fusies en splitsingen, wijzigingen doel, etc.). In samenspraak met externe partijen, zoals notarissen, advocaten en revisoren, werk je deze diverse wettelijke opdrachten uit van begin tot einde.
- Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van waarderingen van vennootschappen in het kader van overdracht aandelen, samenwerkingsakkoorden, etc.  Ook de wettelijke documenten die hiermee gepaard gaan verzorg je, samen met jouw juridische collega.
- Je stelt financiële en business plannen op.
- Je verleent assistentie bij het opstellen van de maandelijkse/kwartaal/jaarlijkse rapportering aan klanten. Je zorgt ervoor dat deze rapportering aansluit met de laatste wijzigingen op het gebied van vennootschapsrecht en fiscaliteit (Ven.B en BTW).
- Je volgt de wijzigingen in vennootschapsrecht en fiscaliteit op de voet. Je kan je vakkennis hiervoor verrijken door zowel interne als externe opleidingen.
- Je wordt nauw betrokken bij de werking van het kantoor door het uitbouwen van diverse interne procedures en bewaakt de uniformiteit.
- Je staat mee in voor de kwaliteitstoetsing van het kantoor.
- Je maakt deel uit van het managementteam.

Wat jij vindt:
- Een gevarieerde, uitdagende job waarin we beroep doen op al je people skills.
- Een familiebedrijf. Niet echt, eigenlijk. Maar met die warme sfeer voelt het zo aan.
- Een enthousiast team dat nu al uitkijkt om je te verwelkomen.
- Alle kansen om je persoonlijk te ontplooien. Via opleiding on the job & externe coaching, met aandacht voor je interesses en talenten.
- En ja, natuurlijk hoort bij de job ook een marktconform salarispakket.
- We werken 40 uur per week. En die vliegen voorbij. Je krijgt er trouwens 12 ADV-dagen voor in de plaats, bovenop de 20 wettelijke vakantiedagen.

Ben jij de nieuwe steun en toeverlaat van medewerkers én klanten?
Geef ons een seintje. En laat weten hoe je jouw koffie het liefste drinkt.

Tot binnenkort,
Jorn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief